logo_belvedere_events_center

Belvedere HoReCa este unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente premium din Brașov. Suntem un exemplu de excelență și ospitalitate, fapt dovedit de reputația Restaurantului Belvedere. Calitatea activității noastre este recunoscută prin numeroasele premii câștigate la saloanele internaționale de gastronomie, premii ce ne-au făcut cel mai premiat restaurant de artă culinară din Romania.

Serviciile noastre includ:
• Planificarea întregului eveniment împreună cu un consultant specializat.
• Amenajarea salii de evenimente, în concordanță cu numărul de persoane și prioritățile organizatorilor.
• Meniuri de o calitate ireproșabilă, adaptate la preferințele participanților la eveniment;
• Personal profesionist, cu experiență: barmani calificați, cunoscători ai ultimelor tendințe în domeniu și ospătari atent selectați, în funcție de dimensiunea și necesitățile evenimentului.
• Servicii suplimentare: hostess, sonorizare, muzică (live sau dj), foto-video, pază și orice alt serviciu necesar bunei desfășurări a evenimentului.
• Sălile de care dispunem au o capacitate de la 50 la 400 de persoane.

restaurant-belvedere

 

Restaurant Belvedere este cel mai premiat restaurant din România. Bucătaria restaurantului a beneficiat de recunoaștere internațională fiind premiată la Salonul Culinar Mondial de la Basel din 2013 (medalie de argint), Olimpiada de Gastronomie de la Erfurt din 2012 (medalie de bronz), Global Chef Budapesta 2011 (locul II în Europa).
Pe langă serviciile gastronomice de înaltă ținută, Restaurantul Belvedere are marele avantaj al unei poziționări ce îi permite să ofere invitaților o vedere panoramică asupra Brașovului.
Având o sală de 120 de locuri, ce poate fi mărită până la 150, restaurantul poate să găzduiască evenimente corporate într-un cadru primitor. Sala poate fi amenajată pentru a răspunde oricăror nevoi de aranjament. De asemenea bucătăria poate pune la dispoziția invitaților preparate perfect adaptate evenimentului.
Restaurant Belvedere este unul dintre puținele restaurante din România care poate oferi o experiență unică.

bg_coresi