Olive Express Food s-a născut din iubirea față de ingredinetele fresh, aromate și bio. Mâncarea este ceva ce face partea din viața noastră, zilnic. Fără ea, nu putem trăi, funcționa, însă faptul că te poți simți bine la masă cu ai tăi, cu un pahar de ceva lângă și o atmosferă relaxantă, a durat ani de zile, deși oamenii au simțit această nevoie de a mânca la o masă plină de bucate, chiar Înainte de Hristos. Cu toate astea, locul unde oamenii se strâng și mănâncă ori se relaxează singuri, și-a “schimbat hainele” de-a lungul timpului, denumirea și senzația pe care o provoca, dovada faptului că astăzi găsești toate categoriile de restaurante și locuri unde poți mânca mai bine sau mai puțin bine.
Noi ne dorim să vă aducem în farfurie un meniu care te va face să te întorci la noi. Vrem să vină natural dorința de a mânca la noi atunci când simți că ți-e foame sau vrei să te uiți de pe geam cum se dezmorțește Brașovul.

Strada Mureșenilor a fost și este una plină de istorie, arhitectura fiind una romantică, combinată cu cea gotică, deci constrastul dintre romantic-gotic face Brașovul unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, poate chiar din lume!

Avem plăcerea de a vă servi meniul într-o locație ce se află pe o stradă fascinantă – de aceea -te așteptăm cu drag să te bucuri de o farfurie gustoasă și fresh, pe Strada Mureșenilor, nr.1 Brașov! Ne vei găsi ușor, nu-ți face probleme!